Tel. +385 (99) 2553 360
Telefonska podrška radnim danom od 09:00 do 18:00 h, subotom od 09:00 do 13:00 h
Whatsapp i iMessage podrška radnim danom i subotom od 09:00 do 18:00 h, odgovaramo u najkraćem mogućem roku
e-mail info@mk-led.hr
Molimo vas da nas ovim putem kontaktirate za ponude i opširnije upite, odgovaramo u najkraćem mogućem roku
Radno vrijeme poslovnice i showroom-a Jablanska ulica 74, 10000 Zagreb, Hrvatska
PON-PET (osim blagdanima i neradnim danima): 09:00 – 17:00 h
SUB: po dogovoru

 • Sve proizvode iz segmenta rasvjete je uz prethodni dogovor moguće ugraditi u vozilo, te nam se slobodno obradite za dogovor oko termina (ugradnje se vrše radnim danom iza 15 h ili subotom prijepodne)
 • Mole se kupci da po web narudžbe dolaze isključivo uz prethodnu najavu
 • Imate pritužbu? Svoju pritužbu možete poslati u svakom trenutku na info@mk-led.hr. Kako bismo Vašu pritužbu riješili čim prije, molimo vas da je opišete što detaljnije.

MK LED Web Shop posluje preko sljedećeg pravnog subjekta:

EUROKONT trgovina, turizam, usluge i zastupanje d.o.o.
Hercegovačka ulica 75a, 10000 Zagreb, Hrvatska
MBS: 080097832
OIB: 60102436274
VATID: HR60102436274
(u sustavu PDV-a, mogućnost slanja eRačun-a za B2G ili B2B korisnike)

MK LED kao web shop započeo je sa radom 2011. te od tada aktivno širi poslovanje na području rasvjete, dijelova i opreme za vozila i plovila. Trenutno je u ponudi na web shop-u raspoloživo preko 3000 raznovrsnih proizvoda, od kojih je oko 800 uvijek na stanju i raspoloživo za isporuku isti dan.

U našoj novootvorenoj poslovnici i showroom-u na adresi “Jablanska ulica 74, Zagreb” moguće je kupiti i razgledati sve proizvode koje držimo na stanju. Slobodno navratite ili nas nazovite u radno vrijeme, dati ćemo vam savjet za kupnju i odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

Sve proizvode iz segmenta rasvjete je uz prethodni dogovor moguće ugraditi u vozilo. Uz uslugu ugradnje vršimo i uslugu kompjuterske dijagnostike i kodiranja. Slobodno nam se obradite za dogovor oko termina. 

MK LED poslovnica 1
MK LED poslovnica 2
MK LED poslovnica 3
MK LED poslovnica 4
IMG_4345
IMG_4350

Prilikom narudžbe proizvoda putem Web Shopa, kupcu se nude sljedeće opcije preuzimanja i plaćanja proizvoda:

 • Osobno preuzimanje – odabirom ove opcije, naručene proizvode moguće je platiti internet bankarstvom / virmanom (općom uplatnicom) prema ponudi koja će biti poslana na email, online karticama putem CorvusPay-a, KEKS Pay-a, Aircash-a, kriptovalutama putem PAYCEK-a, te karticamagotovinom kod preuzimanja narudžbe.
 • Overseas Express / GLS Express / Paket 24 / BOX NOW dostava unutar HR – odabirom ove opcije, naručene proizvode moguće je platiti internet bankarstvom / virmanom (općom uplatnicom) prema ponudi koja će biti poslana na email, online karticama putem CorvusPay-a, KEKS Pay-a, Aircash-a, kriptovalutama putem PAYCEK-a ili pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja paketa.

Sve proizvode moguće je naručiti i izravnom narudžbom putem e-maila (kod ovakvog tipa narudžbe omogućeno je isključivo plaćanje internet bankarstvom / virmanom (općom uplatnicom) prema ponudi). Ukoliko kupac sam želi preuzeti proizvod, molimo da nazove na kontakt telefon, kako bi dogovorili preuzimanje. 

Izračun cijene dostave prilikom dovršetka narudžbe (checkout)

 • Točan iznos poštarine unutar Hrvatske pojavi se nakon što se u kalkulator za izračun poštarine ubaci poštanski broj. Prilikom dovršetka narudžbe potrebno je, ukoliko to nije učinjeno u kalkulatoru za izračun poštarine, unijeti točan poštanski broj na koji se šalje pošiljka.

Overseas Express dostava do kraja sljedećeg radnog dana:

 • Sve pošiljke biti će predane OEx-u unutar 24h ili najkasnije do 72h od trenutka zaprimanja narudžbe (ukoliko se radi o vikendu ili neradnim danima), ukoliko je proizvod raspoloživ za slanje. Ukoliko proizvod nije raspoloživ za slanje, kupac će pravovremeno o tome biti obaviješten putem emaila ili usmenim putem.
 • Kupac će od strane OEx-a putem emaila biti obaviješten o slanju pošiljke, te će mu se ponuditi razne mogućnosti fleksibilne dostave.
 • dostava nije moguća do kraja sljedećeg radnog dana ukoliko u rasporedu vožnje piše drugačije (pogledati niže priložene linkove)

Cjelokupni raspored vožnje

Slanje paketa u Overseas Express Shop (OEX Shop)

Proizvode naručene preko Web shopa, osim na kućnu ili poslovnu adresu primatelja, moguće je poslati i u više od 470 Overseas Express Shopova, gdje se paket može preuzeti u vrijeme koje primatelju najviše odgovara. Kako biste provjerili koji OEx Shop vam je najbliži, posjetite lokator Overseas Express Shopova.

Nakon što paket stigne u Overseas Express Shop, primatelj će dobiti SMS poruku sa adresom Overseas Express Shopa u kojem može preuzeti paket. Paket se mora preuzeti unutar 5 dana jer se u protivnom automatski vraća nazad pošiljatelju (MK LED).

Cijene slanja pošiljki u OEx Shop iste su kao za slanje pošiljki na kućnu adresu.

GLS Express dostava do kraja sljedećeg radnog dana:

 • Sve pošiljke biti će predane GLS-u unutar 24h ili najkasnije do 72h od trenutka zaprimanja narudžbe (ukoliko se radi o vikendu ili neradnim danima), ukoliko je proizvod raspoloživ za slanje. Ukoliko proizvod nije raspoloživ za slanje, kupac će pravovremeno o tome biti obaviješten putem emaila ili usmenim putem.
 • Kupac će od strane GLS-a putem emaila biti obaviješten o sljedećem: da će paket u domaćoj distribuciji biti uručen sljedećeg radnog dana, adresi dostave i eventualnom iznosu pouzeća. Drugi e-mail kupac dobiva ujutro na dan dostave, sa 3-satnim vremenskim intervalom očekivanog vremena dostave. Nakon eventualnog neuspjelog pokušaja dostave, kupac dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za naredni pokušaj dostave: dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u GLS depou, odbitak pošiljke, davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu, te isporuka u Paketomat / PaketSHOP.
 • Dostava na otoke koji spadaju u Zonu 2 vrši se u suradnji sa Hrvatskom poštom

Raspored dostave na otoke i Zonu 2

Paket24 dostava unutar 24h:

 • Sve pošiljke biti će predane Paket24 unutar 24h ili najkasnije do 72h od trenutka zaprimanja narudžbe (ukoliko se radi o vikendu ili neradnim danima), ukoliko je proizvod raspoloživ za slanje. Ukoliko proizvod nije raspoloživ za slanje, kupac će pravovremeno o tome biti obaviješten putem emaila ili usmenim putem.
 • Kupac će od strane Paket24 putem emaila biti obaviješten o slanju pošiljke, te će mu se ponuditi razne mogućnosti fleksibilne dostave.
 • Paket 24 uručuje se u roku od jednog radnog dana od dana preuzimanja pošiljke (D+1) za naselja koja se nalaze na popisu, za sva ostala naselja rokovi uručenja produljuju se za jedan radni dan (D+2), a za otoke dva radna dana (D+3).
 • Za određena mjesta u D+1 zoni moguće je odabrati dostavu do zadanog vremena (9 ili 11h) i dostavu subotom

Cjelokupni raspored vožnje i vremena dostave

Slanje paketa u Paketomat

Proizvode naručene preko Web shopa, osim na kućnu ili poslovnu adresu primatelja, moguće je poslati i u više od 100 Paketomata, gdje se paket može preuzeti u vrijeme koje primatelju najviše odgovara. Kako biste provjerili koji Paketomat vam je najbliži, posjetite lokator Paketomata.

Nakon što paket stigne u Paketomat, primatelj će dobiti SMS poruku sa adresom Paketomata u kojem može preuzeti paket. Paket se mora preuzeti unutar 3 dana jer se u protivnom automatski vraća nazad pošiljatelju (MK LED).

BOX NOW dostava u paketomat unutar 24h:

 • Sve pošiljke biti će predane BOX NOW unutar 24h ili najkasnije do 72h od trenutka zaprimanja narudžbe (ukoliko se radi o vikendu ili neradnim danima), ukoliko je proizvod raspoloživ za slanje. Ukoliko proizvod nije raspoloživ za slanje, kupac će pravovremeno o tome biti obaviješten putem emaila ili usmenim putem.
 • Kupac će od strane BOX NOW putem sms-a i emaila biti obaviješten o slanju i dostavi pošiljke, te će istim putem dobiti 6-znamenkasti PIN. Upisivanjem ovog PIN-a na tipkovnicu ormarića otvoriti će se vrata, kako bi se pošiljka mogla preuzeti.
 • Paketi predani na dostavu do 12h na području Zagreba se uručuju unutar istog radnog dana, a u ostatak Hrvatske unutar 24h ili naredni radni dan. Paketi predani na dostavu iza 12h se uručuju u paketomate unutar 24h ili naredni radni dan.
 • Nakon što paket stigne u paketomat, paket se mora preuzeti unutar 48h jer se u protivnom automatski vraća nazad pošiljatelju (MK LED). Ovo razdoblje može se produžiti na stranici “Prati svoju pošiljku“. BOX NOW će slati podsjetnike za nepreuzete pakete kako kupci ne bi zaboravili na preuzimanje pošiljke.

INTERNATIONAL shipping

For international shipping we use the following courier and mail providers: EURODIS, GLS and HP/EMS. Customers outside of Croatia can pay orders with these payment methods:

 • Online Credit card payment via CorvusPay secured online credit card payment system, PayPal, KEKS Pay, Aircash & Cryptocurrency payment
 • Bank transfer, Offer will be issued for this type of payment, after payment has been made, Invoice will be issued and goods will be dispatched.

DHL Express & DHL Economy – international delivery

With DHL Express & DHL Economy international shipping service we can ship products to almost all countries all over the world. Very few countries are excluded, use checkout to see detailed list and shipping possibilities.

GLS Parcel delivery (1-7 days) – international delivery

Sending parcels with GLS involves fast and secure delivery with the possibility of prior e-mail or SMS notification and real-time tracking of parcels in many EU countries. A second attempt at delivery as well as return of the parcel in case of non-delivery is free of charge.

HP/EMS international delivery

With Croatian Post (HP) & EMS priority and premium express international package shipping service we can ship products to more than 100 countries all over the world. Some countries are excluded, use checkout to see detailed list and shipping possibilities.

CorvusPay

Plaćanje karticama putem Corvus Pay-a

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

 • CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
 • Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
 • Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
 • Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala Vam što koristite CorvusPay!

Prihvat kartica:

Visa50 MasterCard50 Maestro50 diners-logo DISCOVER

Jamstvo sigurne internet kupovine:

verified_by_visa mastercard_securecode logo_sigurna kupnja_2.1

Mogućnost obročnog beskamatnog plaćanja:

Kartica Obročno beskamatno plaćanje
Visa DA (2-12 rata)1,2
Visa Electron NE
Mastercard DA (2-12 rata)1,2
Maestro DA (2-12 rata)1,2
Visa Premium DA (2-12 rata)1,2
Diners Club DA (2-12 rata)1,2
Discover NE
1) Maestro i Visa debitne kartice tekućeg računa u PBZ d.d. / VISA Premium kartice izdane od strane PBZ d.d. / Mastercard i Visa debitne i kreditne kartice izdane od strane Zagrebačke banke d.d. / Maestro, VISA i Master MBNet Plus kartice sljedećih banaka: Istarska Kreditna Banka, Slatinska Banka, Erste Banka, Nova hrvatska banka, Agram banka, Kentbank / Diners Club kartice izdane od strane Erste bank d.d.
2) Obročno beskamatno plaćanje omogućeno je za iznose veće od 40,00 €.

Plaćanje putem KEKS Pay-a

Plaćanje na MK LED web shopu je moguće i pomoću super jednostavnog i brzog načina plaćanja – KEKS Pay. Za plaćanje je potrebno imati instaliranu KEKS Pay aplikaciju (može se skinuti sa Apple App Store-a ili Google Play-a). Kod izrade narudžbe potrebno je odabrati plaćanje KEKS Pay-om, nakon čega sustav generira QR kod koji se pomoću aplikacije skenira i provede plaćanje do kraja.


Plaćanje putem Aircash-a

Plaćanje na MK LED web shopu je moguće i pomoću super jednostavnog i brzog načina plaćanja – Aircash. Za plaćanje je potrebno imati instaliranu Aircash aplikaciju (može se skinuti sa Apple App Store-a ili Google Play-a). Kod izrade narudžbe potrebno je odabrati plaćanje Aircash-om, nakon čega sustav generira QR kod koji se pomoću aplikacije skenira i provede plaćanje do kraja.


Plaćanje putem sustava PayPal

Plaćanje na na MK LED web shopu za strane državljane moguće je i PayPal-om – naprednim i sigurnim sustavom naplate putem interneta. Prilikom dovršetka web narudžbe potrebno je odabrati način plaćanja putem PayPala nakon čega će se sustav automatski prebaciti na paypal sustav za autentifikaciju i potvrdu narudžbe. Kao potvrdu transakcije primiti ćete e-mail s informacijom o izvršenom plaćanju.


Plaćanje kriptovalutama putem PAYCEK sustava

Plaćanje na MK LED web shopu moguće je i kriptovalutama putem PayCek sigurnosnog sustava naplate. Nakon potvrde narudžbe, kupac se automatski preusmjerava na PayCek sustav naplate kako bi kupovina bila maksimalno sigurna. Trenutno su podržane Bitcoin, Ether, Stellar, Ripple, Dai  i EOS kriptovalute.


 • Kod plaćanja karticama preko Corvus Pay sustava naplate, sve uplate biti će izvršene u EUR-ima (€). Ukoliko kupac nema karticu izdanu u Hrvatskoj, iznos će automatski biti preračunat u adekvatnu valutu koju odredi banka izdavatelj kartice.
 • Kod plaćanja kriptovalutama putem PAYCEK sustava. kupcu će iznos za naplatu automatski biti preračunat u željenu kriptovalutu po aktualnom tečaju, dok će od strane MK LED web shopa račun biti izdan u € (EUR).
 • Stranica omogućava informativni prikaz cijena u stranim valutama (USD, GBP) prema tečaju Središnje Europske banke. Bazne cijene izražene su u valuti EUR (€) te se i naplata vrši u navedenoj valuti za sva plaćanja.
 • Sve proizvode iz MK LED Web Shopa moguće je kod nas i ugraditi. Za ugradnju je potrebno prethodno dogovoriti termin.
 • Vršimo također i usluge kompjuterske dijagnostike i kodiranja, odnosno prilagođavanja elektronike prema vašim zahtjevima.
Usluga Cijena usluge
Postavljanje rasvjete na vozilo, ispitivanje funkcionalnosti rasvjete na vozilu, podešavanje svjetlosnog snopa, ostali radovi na vozilu 40 € po radnom satu ***
Jednostavnije prilagođavanje elektronike i kodiranje VAG i BMW/Mini vozila – (npr. podešavanje parametara rada za kupljene i ugrađene LED žarulje za kratko svjetlo)* 25 € po vozilu
Opsežnije prilagođavanje elektronike i kodiranje VAG i BMW/Mini vozila – (npr. podešavanje parametara rada za više ugrađenih LED žarulja, isključivanje obavijesti za pojaseve, start/stop deaktivacija, izmjena „boot“ logotipa na headunit-u, CarPlay i Android Auto aktivacija, video in motion itd.)* Od 50 € po vozilu na više ****
Prilagođavanje elektronike i kodiranje Mercedes Benz vozila – (npr. isključivanje obavijesti za pojaseve, start/stop deaktivacija, AMG izgled digitalne instrument table, CarPlay i Android Auto aktivacija, update mape za navigaciju itd.).** Od 50 € po vozilu na više ****
Poništavanje servisnog intervala * 30 € po vozilu
Regeneracija DPF filtera za čađu * 50 € po vozilu
Dijagnostika (iščitavanje greški) na vozilu 30 € po vozilu
* moguće za sljedeća vozila: Audi, Seat, Škoda, VW, BMW, Mini
** moguće za sljedeća vozila: Mercedes Benz
*** minimalni normativ za uslugu je 0,5 što iznosi 20 €
**** točnu cijenu za paket kodiranja moguće je dobiti na upit
U sve cijene uračunat je PDV.
Od 29.5. do 2.6.2024. nećemo biti u mogućnosti isporučivati robu, pa će sve narudžbe zaprimljene te dane biti isporučene najranije 3.6.2024.

Pomoću sljedećeg formulara možete nam poslati upit:

  Uvjete poslovanja, te zaštitu privatnosti i podataka.