LED, xenon i halogen rasvjeta i oprema za automobile, motocikle, kamione, autobuse i brodove

AKCIJA – Osram i Philips xenon i halogene žarulje po super niskim cijenama !

AKCIJA – Osram i Philips xenon i halogene žarulje !

Požurite u kupnju, jer samo do 30.9.2020. traje akcija u kojoj puno odabranih modela Osram i Philips xenon i halogenih možete dobiti po super niskim cijenama! Kao i uvijek, ostale žarulje iz navedenog asortimana, koje nisu obuhvaćene ovom akcijom, i dalje se mogu kupiti po trajno niskim cijenama!

(Akcija se odnosi na odabrane modele Osram Xenarc Original i Classic, Osram Xenarc Cool Blue Intense, Osram Xenarc Night Breaker Laser, Osram Xenarc Ultra life, Osram Cool Blue Intense, Osram Night Breaker Laser, Philips Xenon Standard, Philips X-tremeVision, Philips WhiteVision xenon i Philips Racing Vision žarulja. Akcija traje do isteka zaliha. Akcija završava 30.9.2020 u 22:00h)

Link na proizvode →

Odaberi jezik prikaza

Brza dostava

Overseas Express

Oblici elektronskog plaćanja

Visa50 MasterCard50 Maestro50 AmericanExpress50 diners-logo DISCOVER

Pratite nas na društvenim mrežama

Prijavi se na naš newsletter i primaj na vrijeme obavijesti o promotivnim cijenama i informacije o novostima iz svijeta rasvjete

Korištenjem MK LED web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Više informacija o uvjetima poslovanja, te zaštiti privatnosti i podataka

www.mk-led.hr koristi kolačiće (cookies) koji su potrebni za rad web stranice. Kako bi Vam omogućili kvalitetnu uslugu i 100% funkcionalnost stranice, molimo Vas da nam date suglasnost za korištenje svih kolačića. Više o kolačićima, uvjetima poslovanja, te zaštiti privatnosti i podataka na ovoj web stranici možete pročitati u uvjetima poslovanja.

Zatvori